Wijn spreekt - van terroir, van momenten, van iets gezelligs Goede smaak is niet alleen een techniekHet is St. George’s Day! Goede smaak is niet alleen een techniek – het is een gevoel Het gaat erom de context en tradities achter elke smaak te begrijpen. St. Lees meer Wijnmakerij Bratanov behaalt officiële biologische certificeringWijnmakerij Bratanov sluit zich aan bij de Europese biologische wijnbeweging We zijn trots om aan te kondigen dat Bratanov Winery officieel biologische certificering heeft ontvangen voor zijn wijngaardpraktijken – een Lees meer Afscheid van januariAfscheid nemen van januari Was het de perfecte fles voor lange, donkere januari-avonden? Absoluut. Sprankelend goudkleurig, het heeft een fenomenaal meerlagig aromatisch palet met kruidige tonen. De body is sappig Lees meer Het is tijd voor wijn!Persoonlijke boodschap: Neem een pauze en verwen uzelf met een goede wijn Wij zijn van mening dat uitzonderlijke wijnen niet tegen een exorbitante prijs mogen komen. Onze waardeaanbevelingen bevatten een Lees meer Bulgaarse wijnsterren: Gergana en ElitsaBeide dames gaan naar het sterrenrestaurant De Gieser Wildeman Culinair genieten waar je je thuis voelt. Bijzondere gerechten, geleid door de seizoenen, gecombineerd met een lekkere fles wijn op tafel. Lees meer Hallo februari!St. Tryphon – het begin van het snoeiseizoen voor wijnstokken Gisteren kregen we bezoek van een paar gelijkgestemde vrouwen van het Bulgaarse Wijnhuis. We openden een paar flessen van verschillende Lees meer